SEWAR SNACK-RESTO

Recentebeoordeling


3 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sewar Snack-Resto. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 9:10 Eten was lekker, maar weinig voor dat geld. Kleine menu (€10,50 zogezegd incl. drank & saus) maar werden toch nog extra aangerekend waardoor je €14 betaalt voor drie stukjes kip en een hand vol frieten. Kapsalon klein is effectief klein.
26 jan 2024 om 0:10 Spijtig kan ik niet 0 geven Ik heb 20€ betaald voor klein beetje vlees van doner kebab en 10 stuk koude friet Zeker niet meer herhalen
6 jan 2024 om 9:26 Op de tracker kon ik zien dat de bezorger twee keer verkeerd gereden is en twee keer onderweg een tijd gestopt is. Resultaat: koud eten dat niet te eten was! Gebeld naar zaak toen we het zagen. Werden afgesnauwd met boodschap dat eten onderweg was.
25 nov 2023 om 3:56 Op de tracker kon ik zien dat de bezorger twee keer verkeerd gereden is en twee keer onderweg een tijd gestopt is. Resultaat: koud eten dat niet te eten was! Not good!
14 okt 2023 om 4:26 Fries were wet, döner was not fresh, bad packaging, very late delivery
19 aug 2023 om 10:47 Really shit! It’s totally not worth. Spend your money somewhere else people. I ordered doner kip and what I got was just a piece of a bread almost without anything inside. NEVER AGAIN! Delivery also took more than an hour.
7 aug 2023 om 6:23 kapsalon was good but way too less for 16 euros
15 jul 2023 om 10:35 Te laat geleverd
24 mei 2023 om 23:01 weet niwt wanneer hij zij gelevert heeft want heb na een uur mijn eten gevonden op men brievenbus van men app blok en 18€ voor een grote kapsalon waar ik men holle tand nog ni me kan vulle !!!!!5sturren onder nul krijgen ze van mij !!!!
15 apr 2023 om 12:45 I asked for look sauce but I only smelled it in the sandwich, barely taste it. He put in the sandwich all the veggies he had in the store and this thing is absolutely out of proportion to the tawook sandwich.
12 apr 2023 om 6:48 Lekker maar liefste niet zo gemengd deleveerd worden