SEWAR SNACK-RESTO

SEWAR SNACK-RESTO Sewar Snack-Resto

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 286 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sewar Snack-Resto. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 12:14 Lekker eten, perfect op tijd bezorgd
14 sep 2022 om 1:14 Sorry niet zoveel lekker
10 sep 2022 om 13:35 Verkeerde saus in broodje gestoken en sla dat erbij was helemaal gelekt. 4€ betaald voor een minipotje hummus
28 aug 2022 om 15:12 Backy vond het wederom ni goe nee... hij vond het FANTASTISCH! Topkebab, topgroenten, verfijnd. Dat is die fantasie!
21 aug 2022 om 10:04 goed eten en snelle levering
21 aug 2022 om 1:45 Net terug van vakantie, had vandaag weinig gegeten. Knapperige, smakelijke groentjes met een vettige onderlaag van frietjes, vlees en kaas. Ik vond het ni goe... ik vond het FANTASTISCH. Het is dit soort initiatieven die ik van mijn mensen verwacht!
15 aug 2022 om 20:01 Veel te lang moeten wachten, zak kapot en bij overhandigen veel het potje saus en de cola eruit
1 aug 2022 om 2:59 De bezorging was ok. Maar het eten was het erigste dat ik tot nu toe heb gezien. De “Russische Salade” was meer een kwart gevulde kom met sla en wortel. De kaas op de kapsalon was niet gebakken en maakte deze oneetbaar. De grote friet was petite.
25 jul 2022 om 18:55 Very bad food Dried chicken. Looked like leftovers
3 jul 2022 om 1:50 Beetje langer moeten wachten dan verwacht maar het is zaterdag avond dus ik begrijp dat het druk kan zijn. Wat ik wel jammer vond (verbeter puntje dus) is dat ze de drankjes niet apart van het eten houden. Resultaat, eten lauw en drankjes lauw.....
21 jun 2022 om 21:31 Honestly best kapsalon i’ve ever had. The fattoush was nice and fresh, but i would’ve liked some dressing.
21 jun 2022 om 10:13 Slecht gerecht de salade meer dan genoeg maar de vlees jij ziet da nie en zo vet